Jeg har alltid vært opptatt av miljø, og at vi mennesker må gjøre så mye vi kan for å holde planeten vår så ren som mulig. Jeg ønsker at generasjonene etter meg skal kunne puste inn ren luft, og at mine etterkommere skal kunne spise ren, giftfri mat.

Da jeg hørte om Essanté Organics første gangen var jeg skeptisk fordi jeg tenkte at alle som selger såkalte grønne produkter vil si at dette er det beste og grønneste som finnes. Men det var noe ved disse produktene som vekket litt ekstra nysgjerrighet, så jeg bestemte meg for å gjøre meg kjent med Essanté Organics og det de produserte. Jeg leste meg opp og jeg sjekket med folk som allerede var brukere om virkning, opplevelse, pris, tilgjengelighet osv. Tilbakemeldingene var entydige og overbevisende. Og da jeg endelig fikk se alle de internasjonale sertifikatene som viste at dette var hundre prosent organiske, giftfrie varer med viltvoksende ingredienser, da var jeg solgt. Og temmelig raskt dypt forelsket!

Organic-150x150Det overrasket meg faktisk at noen kunne se meg i øynene og si at produktene deres er rene, at rent skal være rent, og at produkter som inneholder 1% gift ikke er rene, selv om de er lovlige. Så da jeg skjønte at gründeren bak Essanté Organics Michael Wenniger er helt kompromissløs på akkurat dette, da var all tvil feid til side. Så fra nå av kan jeg faktisk velge det hundre prosent rene alternativet, et alternativ jeg ikke trodde fantes. Og hvorfor velge LITT gift når jeg kan gjøre et enda bedre valg? Hvorfor akseptere å få i meg minst 120 forskjellige giftstoffer før klokka 9 om morgenen – som beviselig kan spores – når jeg kan velge det bort?

Selv midt i begeistringen over å ha oppdaget disse fantastiske produktene ble jeg også forbannet på meg selv fordi jeg hadde tatt for «god fisk» alt jeg til daglig hadde brukt ganske mye av. Og til dere som nå tenker at fanatisme ikke er bra vil jeg si meg helt enig. Men dette er ikke fanatisme. Dette er ren, skjær glede over å ha fått mellom hendene noe både jeg, kroppen min og resten av verden har lengtet etter.

BeeNatural

Den grønne bølgen er her, og den vil spre seg over hele kloden. Jeg er med fra starten her i Norge, og jeg vil bety en forskjell. Det er bare å slå følge.

Pia

Her mottar jeg min første pakke med produkter fra Essanté Organics i mai i år. En stor dag – og ikke så lite ivrig!

Vil du vite mer om produktene, hvordan du kan kjøpe dem eller hvordan du kan tjene gode penger som distributør?
Ring meg på 48111009, eller send noen ord til pia@www.barebedre.no

Share This